Anasayfa

Oydem Dil Okulları

Online Eğitimle İngilizce Öğrenin

Okuduğunu anlamadan öğrenilen ve konuşulan İngilizce yerine, Online İngilizce öğrenmek, İngilizce bilginizi genişletmenin, becerilerinizi geliştirmenin ve İngilizce becerilerinize güven duymanın en mükemmel yoludur. Ayrıca dünyanın en yaygın konuşulan ve uluslararası ticaretin fiilii dili olan İngilizce'yi çevrimiçi bir eğitimle öğrenmek, profesyonel ufkunuzu genişletmenin ve değerli bir deneyim kazanmanın da kaliteli bir yoludur.

Online İngilizce Eğitimi Nedir?

Online İngilizce Eğitimi, İngilizce'yi çevrimiçi öğrenme sürecidir. Yeni başlayan öğrenciler online İngilizce eğitiminde kullanılan yazılı, işitsel ve video dersleri kullanarak, internet üzerinden ileri düzeyde İngilizce öğrenebilirler. Online bir eğitimle İngilizce öğrenmek, geleneksel sınıf ortamında ki öğrenmeye kıyasla pek çok avantaj sunar. Çevrimiçi derslerde öğrenciler kendi hızlarında öğrenebilirler. Ayrıca öğrenciler becerilerini sürekli bir tempoyla geliştirmek için, zor egzersizleri ve dersleri tekrarlayabilirler. Online İngilizce derslerinde, gözden geçirme ve okuma pratiğinden, etkileşimli testler, video dersleri ve öğrenciler için diğer yararlı araçların kullanımına kadar çok çeşitli öğretim yöntemleri kullanılır.

İngilizce konuşabilmek, yazabilmek ve anlayabilmek çok önemli bir yetenektir. Bu yüzden çevrimiçi İngilizce öğrenmek mükemmel bir fikirdir. Derinlemesine çevrimiçi sınıflar ve etkileşimli modüllerle, online İngilizce öğrenmek sanıldığının aksine çok kolaydır. Kariyer fırsatlarınızı genişletmek ya da eğitim amaçlı İngilizce konuşmayı, okumayı ve yazmayı öğrenmekle ilgileniyorsanız, online İngilizce öğrenmek değerli ve önemli yeni bir beceri geliştirmenin en güzel yolu olacaktır.

Online İngilizce Öğrenmeyi Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Öğrenciler İnternet üzerinden İngilizce öğrenmeyi seçerken, bir dizi faktörü göz önünde bulundurmalıdır. Öğrencilerin ilk olarak, neden İngilizce öğrenmek istediklerini belirlemeleri gerekir. Çünkü iş için İngilizce öğrenmek, akademik bir ortamda kullanım için İngilizce öğrenmekten oldukça farklıdır. Öğrencilerin göz önünde bulundurmaları gereken bir diğer faktör, İngilizce ile ilgili mevcut zayıf noktaları nelerdir? Öğrenciler "yazılı İngilizce" ya da "dinlediğini anlama" gibi konularda zayıf oldukları noktalara odaklanarak, dili kapsamlı bir şekilde anlamak için İngilizce bilgilerini arttırabilirler.

Online İngilizce Eğitiminde hizmet veren en iyi programlar, öğrencilere tam bir İngilizce anlayışı kazandırmak için, İngilizce'nin tüm yönlerine odaklanırlar. Bu yönler yazılı İngilizce, kelime bilgisi, imla, noktalama işaretleri, dinleme ve daha fazlasını içerir.

Online İngilizce Öğrenmenin Avantajları Nelerdir?

Online İngilizce öğrenmenin çok çeşitli avantajları vardır. Bu konuda ki en büyük avantaj, öğrencilerin öğrenme hızları üzerinde çok daha fazla kontrole sahip olmalarıdır. Bu, İngilizce'nin zorlu yönlerini anlayabilmeleri için, öğrencilere daha fazla zaman harcamalarını sağlayan büyük bir yardımdır.

Online eğitimde öğrenciler, geleneksel bir sınıfın hızına bağlı kalmak ya da yeteneklerinin ötesinde bir hızda ilerlemek yerine, kendileri için doğru olan bir hızda öğrenerek, karışıklık ya da zorluk çekmeden İngilizce'ye hakim olurlar. Online İngilizce öğrenmenin bir diğer avantajı, öğrencilerin yardıma en çok ihtiyaç duydukları İngilizce yönlerine rahat bir şekilde odaklanabilmeleridir. Çevrimiçi İngilizce eğitim alan öğrenciler, kelime dağarcığından yazmaya kadar, İngilizce'de ki zayıf yönlerini düzeltmek için daha fazla zamana sahip olabilirler.

Online İngilizce Öğrenmenin Zorlukları Nelerdir?

Online İngilizce öğrenmek bir dizi avantaj sunar, ancak öğrenciler için bazı büyük zorlukları da vardır. Çevrimiçi eğitimde öğrenciler kendi hızlarında çalışabildikleri için, istikrarlı ve ölçülebilir bir ilerleme sağlamaya dikkat etmelidirler. Bunun için de yeterli motivasyona sahip olarak, kendilerini bu işe adamış olmalıdırlar. Ayrıca öğrencilerin İngilizce eğitimlerinde dengeye ulaşmaları da çok önemlidir. Bu, "yazılı ve sözlü İngilizce'yi dengelemek" ya da "kelime dağarcığı, yazım, dil bilgisi, dinleme becerisi ve daha fazlası gibi konulara eşit olarak odaklanmak" anlamına gelir.

Sizde online İngilizce eğitim almak isterseniz OYDEM'in Online İngilizce kursu, Almanca ve İspanyolca kurslarına her zaman başvurabilirsiniz. İster grup ister birebir eğitimler ile ingilizcenizi geliştirebilirsiniz.

Online ingilizce kursu arayışlarınızda OYDEM online Dil kursu olarak sizlere hızmet vermekten mutluluk duyacağız.Online ingilizce kursları fiyatları 60 dakika üzerinden 250 TL ile 350 TL olarak değişmektedir.

26 Ağustos 2022

Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın

Hemen Bilgi Al

Konuşma Garantili
İngilizce!