Anasayfa

Oydem Dil Okulları

Online (Çevrimiçi) Dil Öğrenmenin En Önemli 3 Faydası

Kaç kez "Başka bir dil öğrenmeliyim!" ya da "Yabancı dil öğrenmek için bir kurs merkezine yazılmalıyım!" diye düşündün?
İnsanların çoğu geçen her yeni senede, yabancı bir dil öğrenmek üzerine kararlar alırlar. Ancak iş bu kararları uygulamaya gelince, ne yazık ki tüm isteklerini beklemeye alırlar. Çünkü insanlar hem dil öğrenmeye ayıracak zaman bulamazlar hem de bütçeleri bir dil okulunun masraflarını karşılayacak yeterlilikte olmaz.
"Tüm bunlar artık geride kaldı!" Çünkü gelişen teknolojinin sağladığı online dil dersleri, çalışma ve öğrenme şeklimizde devrim yarattı.
Yeni teknolojiler uzaktan öğrenmeyi çok daha kolay ve etkili hale getirmeye devam ediyor. Zaman, bütçe ya da kaynak kısıtlamaları geçmişte yabancı bir dil öğrenme yolculuğuna çıkmanızı engellemişse, online dil öğrenmenin sizin için en doğru seçenek olmasının 3 nedeni aşağıda verilmiştir.

1) Her Yerden Öğrenin

Başka bir dil öğrenmeyi taahhüt etmek kendi başına önemli bir görevdir. Okulda bir dil sınıfına kaydolmak karışıma, biri için evden ayrılmak ve hazırlanmak anlamına gelir. Çevrimiçi öğrenme ise istediğiniz her yerden yapılabilir. Özellikle yoğun bir günde, evinizin konforunda "sınıfa gidebilirsiniz." Hatta pijamalarınızı bile değiştirmek zorunda değilsiniz!

Bir cafede ya da kütüphanede dil öğrenmeye devam edebilirsiniz. Çalışıyorsanız öğle yemeği saatinizde ders alabilirsiniz. Bulunduğunuz yerin hiçbir önemi yok, çünkü neredeyse her yer bir e-öğrenme ortamına girer. Online dil kurslarıyla, normal günlük rutininizi bozmanıza gerek yoktur. Ayrıca online dil eğitimiyle, çalışma planınızı mevcut iş ve aile zamanlamaları etrafında tasarlayabilirsiniz.

2) Etkileşimli, Anında Geri Bildirim

Online öğrenmenin etkileşimli bileşenleri, onu geleneksel sınıf deneyimlerinden ayırır. Tıkla-gönder inceleme testlerinden otomatik oyunlara, bilgisayar etkinliklerine kadar, e-öğrenme genellikle denenmiş gerçek öğrenme araçlarını yüksek etkileşimli bir arayüzle harmanlar. Öğrenme stiliniz, anında sınav sonuçlarının ve etkinlik geri bildirimlerini tatminkar olmasından fayda sağlayacaksa, online dil sınıfları kesinlikle dikkate değerdir. Elbette, dil eğitmenlerinin sınavlara ve çalışma sayfalarına not vermesi için gereken zamanın bir kısmını ortadan kaldırmak da öğrenme sürecini hızlandırabilir ve dil derslerinizin hızını belirlemenize yardımcı olur.

3) Seçim Senin

Online kurslar size öğrenme deneyiminizi etkileyecek kritik kararları verme şansı sunar. Öğrenci olarak, sizin için en uygun öğrenme stilini belirleyebilirsiniz.
"Tamamen online bir öğrenme deneyiminden ya da yüz yüze görüşme seçenekleriyle online ders almaktan hoşlanır mısınız?"
"Bireysel ya da grup eğitimi?"
"Kaydedilmiş dersler ya da gerçek zamanlı olarak öğretilen dersler?"
"Otomatik klipler mi yoksa canlı bir öğretmen mi?"

Bir öğrenci olarak ihtiyaçlarınızı karşılayan online bir program seçmek, dil eğitiminde başarı potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmada önemli bir adımdır. Çevrimiçi kurs teklifleri, size ve yaşam tarzınıza en uygun seçimleri yapma fırsatı verirek, sizi üretken ve ilgi çekici bir dil öğrenme deneyimine doğru ilerletir.

13 Nisan 2022

Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın

Hemen Bilgi Al

Konuşma Garantili
İngilizce!