Anasayfa

Oydem Dil Okulları

İNGİLİZCE KURSU SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

1- ÖĞRETMENLER İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ DİPLOMASINA SAHİP Mİ? (BİRÇOK KURUM MEZUN OLMAMIŞ ÖĞRENCİLERLE ÇALIŞMAKTADIR.)

Her İngilizce bilen İngilizce öğretebilir anlayışına sahip olan kurumlar ne yazık ki yanlış davranmaktadır. İsim vermek istemediğimiz birçok kurum mezun olmamış bölüm öğrencilerini çok düşük ücretlerle öğretmen gibi çalıştırmakta ve hatta bu öğretmen adaylarının hak ettikleri maaşları bile ya ödememekte ya da geciktirerek ödemektedirler.

2- KURUM MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI MI YOKSA MERDİVEN ALTI KAÇAK BİR KURUM MU?

3- TÜM ÖĞRETMENLERİN EĞİTİM FORMASYONU VAR MI?

İngilizce kurslarında çalışmakta olan öğretmenler üniversitelerin Eğitim Fakültesi veya Dil Edebiyat Fakülteleri mezunu mu? Formasyon eğitimlerini tamamlamışlar mı?

4- KURUCULARI EĞİTMEN Mİ? EĞİTİM ALANINDA TECRÜBELİ Mİ?

Kursların birçoğu franchıse olup kurucuları veya yöneticileri eğitim kurumunu bir işletme gibi yönetip daha çok ticari kazanç üzerinde durmaktadır ve eğitimci olmadıkları için eğitime daha az önem vermektedirler.

5- AÇILACAK SINIFLARI SİZİ ÇOK BEKLETMEDEN ZAMANINDA AÇABİLİYOR MU?

Birçok kursiyer aday kayıt ücretini peşin ödemekte ancak alması gereken eğitimi iki veya üç ay geçmesine rağmen alamamaktadırlar. Lütfen bu konuya özellikle dikkat ediniz.

6- KİTAPLARI KENDİ YAYINLARI MI? ODTÜ YAYINLARINDAN FAYDALANIYORLAR MI?

7- 1 AYLIK SÜREDE VERİLEBİLECEK 1 KURU KONULARI YAYARAK 3 AYDA MI TAMAMLIYORLAR?

8- KURUM FRANCHISING YÖNTEMİYLE PEK ÇOK FARKLI KİŞİ TARAFINDAN MI, YOKSA TEK MERKEZDEN HER ŞUBEDE AYNI EĞİTİM KALİTESİNİ KORUYARAK MI YÖNETİLİYOR?

9- KUR SONLARINDA YAZILI VE SÖZLÜ SINAVLAR UYGULAYARAK ÖĞRENCİSİNİN GELİŞİMİNİ TAKİP EDİYOR MU?

10- SEVİYE TESPİTİNİ EĞİTMENLER TARAFINDAN ÖZEL OLARAK HAZIRLANMIŞ BİR SINAVLA ÖĞRENCİYLE BİRLİKTE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE Mİ YAPIYOR?

11- "2 AY DA İNGİLİZCE KONUŞTURUYORUZ" İDDASINDA BULUNAN YERLERDEN UZAK DURUN.

12- HEDEFİNİZE NE KADAR SÜREDE ULAŞABİLECEĞİNİZİ ÖĞRENİN.

Bilimsel metodlarla çalışan kurumlar, öğrencilerine derslere düzenli olarak devam ettikleri takdirde ne kadar sürede hangi hedefe varacaklarını söyleyebilirler. OYDEM Dil Okulları'nda toplam 13 kur vardır ve her kur öğrencimizin hangi seviyede olduğu hem yazılı hem sözlü sınavlarla tam olarak belirlenir.

SONUÇ: Yabancı dil kurslarına devam ederek İngilizce veya başka bir dil öğrenmenin çok keyifli bir süreç olduğunu göreceksiniz. Öğrenciler bu süreçte sadece dil öğrenmez aynı zamanda sosyal bir ortam içinde olmanın getirdiği hazzı da yaşar. Ders aralarında arkadaşlıklarını geliştirirler. İzmir ingilizce kursu tercihlerinizde OYDEM yabancı dil kursu her zaman yanınızda olacaktır.

OYDEM Dil Okullarına devam ederek istediğiniz yabancı dili öğrenmenizi ve kendinizi geliştirmenizi umuyoruz.

29 Ağustos 2023

Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın

Hemen Bilgi Al

Konuşma Garantili
İngilizce!