Anasayfa

Oydem Dil Okulları

OYDEM Online İngilizce ve Almanca Kurslarımızla İstediğiniz Anda Yabancı Dil Öğrenin!

OYDEM olarak online yabancı dil eğitimi tercih eden öğrencilerimize, kendi eğitim programları üzerinde çok daha fazla esneklik ve kontrol sunulmaktadır. Grup eğitimleri haricinde birebir online yabancı dil eğitimi almak isteyen öğrenciler istedikleri yerde eğitim alma ayrıcalığına sahiptir. Birebir özel eğitimlerde katılımcıların katı zaman çizelgelerine ve özel öğrenme süreçlerine bağlı kalmaya zorlandığı geleneksel eğitimin aksine online eğitim, öğrencilere ders içeriğine bağlı olarak, kendileri için en iyi şekilde günlük ya da haftalık program hazırlama gibi kolaylıklar sunar. Bu kolaylık, online eğitim alanların kişisel, iş ya da aileyle ilgili sorumluluklarını yerine getirmelerine olanak tanırken, aynı zamanda eğitimlerine de devam edebilmelerini sağlar.

Grup olarak yapılan online İngilizce ve Almanca kurslarımızda ise eğitim belli saatlere bağlı olsa da yine de katılımcılar farklı saatlerdeki gruplara katılabildikleri için esnek bir eğitim imkanı sağlanmış olmaktadır.

Online yabancı dil eğitiminin sahip olduğu esneklik, OYDEM merkezi İzmir’den uzakta yaşayanlara da yardımcı olur. Kolay ve çevrimiçi erişilebilirlik öğrencileri yol süresinden ve ücretlerinden kurtarır. OYDEM’den online eğitim için tek gereken, bir mobil telefon veya bir bilgisayar ve iyi bir internet bağlantısıdır.
Online eğitimlerde Zoom, Skype ve Microsoft Teams gibi gelişmiş video konferans yazılımlarıyla beraber OYDEM’in kendi internet yazılım altyapısı kullanılmaktadır. Eğitmenlerle öğrenciler arasında ihtiyaç duyulan yüz yüze etkileşim, öğrencilerin kendi evlerinin rahatlığında sunulur. Çevrimiçi eğitimlerde öğrenciler, kendi çalışmalarını planlama ve yönetme özgürlüğüne de sahip olurlar, ancak bu elbette ki yüksek düzeyde öz-disipline sahip olabilme sorumluluğunu da beraberinde getirir. Bu eğitimlerde başarılı olabilmek için, öğrencilerin geleneksel bir akademik ortamda olduğu kadar verimli ve organize olmaları gerekir. Böyle bir disiplin, öğrencilerin kendilerini motive edebilen, sorumlu bireyler haline gelmelerine de yardımcı olacaktır.

OYDEM online İngilizce ve Almanca eğitimlerde öğrencilere verilen kontrol edebilme özgürlüğüyle, öğrenciler kendi eğitimlerinden sorumlu tutulurlar. Bu, öğrencilerin "daha fazla çalışma" dürtülerini artıran önemli bir unsurdur. Online eğitim konusunda yapılan araştırmalar, "çevrimiçi öğrenme koşullarının" geleneksel yüz yüze eğitim koşullarından daha etkili bir performans gösterdiğini kanıtlamıştır. Bunun en önemli nedeni online öğrenmenin daha kişiselleştirilmiş, bağımsız bir etkinlik olması ve insanların kendilerine en uygun yöntemlerle çalışmalarına izin vererek, daha iyi sonuçlar doğurmasıdır. Online eğitim alan öğrencilerin derslerine bağlı kalmaları çok daha olasıdır. Aslında istatistikler E-Öğrenmenin, bilgiyi saklama oranını % 25-60 oranında artırdığını göstermektedir.

Online eğitim zamandan tasarrruf sağladığı gibi ekonomik olarak da tasarruf sağlar. Çevrimiçi ortamda sağlanan kaynaklar sayesinde, baskı malzemelerinin ve kağıt tabanlı kılavuzların kullanımı azaltılarak, çevre dostu uygulamalar da teşvik edilmiş olur. Online eğitimlerin öğrencilere sağladığı yararlardan biri, öğrencilerin çevrimiçi eğitim alırken, diğer kariyer ya da eğitim fırsatlarını da takip etmelerine ve tam zamanlı olarak çalışmaya devam etmelerine olanak tanımasıdır.

Ek olarak online yabancı dil eğitimi, bireylere sosyal medya ve çevrimiçi eğitim platformları aracılığıyla geniş ağ fırsatları sunar. Geleneksel bir sınıf ortamında, öğrenci grupları sınıflarda ya da konferans salonlarında karşılaştıklarıyla sınırlı kalırlar. Ancak online eğitim programları, bireylerin ufuklarını şehirlerarası, hatta uluslararası olacak şekilde genişletir. İletişimi anında ve etkili kılan çevrimiçi araçlar sayesinde online eğitim, öğrencilere farklı bakış açıları ve deneyimler kazandırarak, öğrencilerin bilgilerini zenginleştiren uzmanlara kolay erişebilmelerini sağlar.

OYDEM online yabancı dil kurslarımızda tüm eğitim süreçleri geleneksel yüz yüze eğitimdeki gibi disiplin ile işler. Deneme sınavını tabi olan katılımcılarımız bu sınavdaki seviyelerine göre online İngilizce ve online Almanca kurslarımızda seviyelerindeki grup sınıflarına katılabilirler. Ancak katılımcılar birebir eğitim almak isterlerse de OYDEM online yabancı dil eğitimlerimizde uzman eğitimcilerimizle birebir çalışma imkanına sahiplerdir. OYDEM online İngilizce ve Almanca kurslarına kayıt olmak için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

14 Haziran 2020

Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın

Hemen Bilgi Al

Konuşma Garantili
İngilizce!