Anasayfa

Oydem Dil Okulları

izmir İngilizce Kursu Fiyatları

izmir’de İngilizce kursu fiyatları (İzmir ingilizce kursu fiyatları) ile ilgili kapsamlı rehberimize hoş geldiniz. Amacımız kurslarla ilgili fiyatlara odaklanarak size İzmir’deki İngilizce kursları hakkında bilgiler vermektir. İster öğrenci, ister profesyonel, ister sadece İngilizce öğrenmekle ilgilenen biri olun, amacımız sizlerin en doğru kararı vererek kendinize doğru bir yatırım yapmanıza yardımcı olabilmektir.

Şimdi İzmir ingilizce kursu fiyatları konusuna geçelim. Bu fiyatlar ingilizce özel ders programları için geçerlidir. Bazı kurslar, bireysel saatlik ücretlere kıyasla maliyet tasarrufu sağlayabilen bir kur veya aylık paket fırsatlar sunar. OYDEM İzmir İngilizce Kursu olarak bizim hedefimiz her zaaman maksimum eğitimi minumum ücret performansı ile vermek olduğundan aylık kur ücretlerimiz 2750 - 3000 TL aralığında olmakta olup bire bir özel dersler de bu rakam farklılaşmaktadır.

Fiyatlara genellikle öğretim maliyeti, kurs materyalleri ve çevrimiçi kaynaklara erişim dahildir. Ancak, özel kurslar, sınavlar veya ders dışı etkinlikler için ek ücretler geçerli olabilir. Daha sonra sürprizlerle karşılaşmamak için olası gizli maliyetleri araştırmanız önerilir.

27 Mart 2024

Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın

Hemen Bilgi Al

Konuşma Garantili
İngilizce!