Anasayfa

Oydem Dil Okulları

NEDEN RUSÇA KURSU ALMALIYIM?

Neden Rusça Kursuna gitmeliyim diye düşünüyorsanız: En önemli Slav dili olan Rusça, geniş bir coğrafyada kullanılmaktadır. Dünya çapında İngilizce, Çince ve İspanyolcadan sonra 4. en çok kullanılan dildir. Ülkemizde önemli bir dil halini alan Rusça, yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Son zamanlardaki Rusça Ukrayna savaşından dolayı bir çok varlıklı Rus vatandaşların antalya ve izmir'e yerleştiği biliniyor.

İş hayatınızda ve sosyal hayatınızda işinize yarayacak bu dili öğrenmek için yabancı hocalarla çalışmak daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktır. İzmir Rusça Kursu sayesinde iş hayatınızda şahane kapılar açılabilir. Rusça Kursu İzmir Alsancak merkez şubemizde başlıyor.

İngilizceden sonra en çok tercih edilen dil eğitimlerinden biri olan Rusça için İzmir Rusça Kursları OYDEM Dil Okulları'nı tercih edebilirsiniz. Bilindiği üzere Rusya Ukrayna savaşından sonra ülkemize gelen varlıklı Rus sayısında inanılmaz bir artış olması Rus Türk ilişkilerini ister istemez artırmak zorunda kalacaktır.

1 Kasım 2022

Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın

Hemen Bilgi Al

Konuşma Garantili
İngilizce!